Tisdag 2017.06.27 kör vi version 3.0 av Moonbus Club och får då besök av ”Ghongha” samt Henrik Wartel som gästar husbandet Mooniverse. Vi får också ta del av Mari Åkerblom solo!

GHONGHA är ett spännande band som vi tycker associerar till exempelvis ”Godspeed You! Black Emperor”. En ljudbild som någonstans fötts i en rockmylla men konverterats till något större; experimentella katedraler att drömskt sväva iväg i! Själva beskriver de som att de spelar musik som låter som en kombination av kraut, space och post rock.
Lyssningsprov: https://ghongha.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/56bNHLIkyX2p5QQ9MS5mIU

HENRIK WARTEL, den för många välbekanta trummisen, gästar även denna klubbkväll husbandet duon Mooniverse. Henrik kan snabbpresenteras som ett landmärke inom den experimentella scenen och inom jazz. Mer om Henrik på hans webbsida: http://wartel.se/

MOONIVERSE är en bas för musikaliska experiment och under denna kväll kommer nya ingångar/koncept sjösättas och det helt utan livbåtar. Duon består av Mari Åkerblom; vokalkonst, piano, ljudexperiment och Ulrik Claesson på gitarr, bas, diverse ljudexperiment.Info: http://mooniverse.se

MARI ÅKERBLOM kör denna kväll även ett pass solo. Mari är professionellt utövande sångerska och kompositör – verksam inom genrer som klassiskt, jazz, konstmusik, improvisation (både fri och konceptuellt styrd), ”konstnärlig” rock mm samt pedagog inom musik. Utgångssida för info: http://moonbus.se/mari-akerblom/

 

MOONBUS CLUB är en klubb för icke konventionell, utforskande musik, exempelvis i form av improvisationsmusik, samtida konstmusik, artpop, samtida jazz, gränsöverskridande musik, samtida opera/musikal, noise, experimentellt/performance. Ofta, mer eller mindre i kombination med text/språk/poesi.

JAM!
Vi tar emot intresseanmälningar för delta i jam vid detta klubbtillfällen samt även intresseanmälningar för att uppträda vid senare klubbtillfällen.


Länk till Facebooksidan för Bengans FikTID: Tisdag 2017.06.29, kl 19-22.  OBS: Kom i tid – första akt kort efter öppnandet!
PLATS: Bengans Fik Stigbergstorget 1, Göteborg.
INTRÄDE: 50 kr
INFO: www.moonbus.se/moonbusclub/
MEDDELA gärna att du kommer på vår…
evenemangssida på Facebook
OBS: Mer info kan komma att tillkomma